2019. oktober 19.
Miskolc után az RSB vezetője

Az RSB vezetőjét Pénzes Zsoltot kérdeztem újra néhány aktuális eseménnyel kapcsolatban. Rögtön az első kérdésre íme az adott rövid válasza:

A hétvégi balesettel kapcsolatban (FRT verseny) az MNASZ közleményt adott ki hétfőn, amely megtalálható itt: http://mnasz.hu/letoltes/sajtokozl_kiskunlachaza.pdf Mást ezzel kapcsolatban nem szeretnénk kommunikálni.

- Szakágvezetőként mit gondolsz, hogy sikerült? Azt hiszem, máshogy látja ezt a kérdést egy néző, egy versenyző, ezért vagyok kíváncsi arra, hogy mik a Te szempontjaid egy ilyen értékeléskor, és ehhez mérten hogy vizsgázott a hétvégi futam?

- Azt gondolom, hogy egy nehéz verseny volt, a megszokott futamoktól eltérő, ami nyilván azoknak a versenyzőknek akik jól szerepeltek tetszett, akiknek pedig nem jött ki a lépés, azoknak nyilván annyira nem volt pozitív. Elég nagy feladat volt 3 nap alatt egy ekkora mezőnyt lekoordinálni, én úgy gondolom, hogy alapvetően jól sikerült. A szervezők nagyon sokat dolgoztak, hogy gördülékeny legyen verseny és ha voltak is hibák a vasárnapi napon, ennek ellenére úgy gondolom, hogy egy jól sikerült rendezvényen vagyunk túl. Nyilván a jövőben törekedni kell arra, hogy a felmerülő hibák ne forduljanak elő. De ugyan akkor azt is látni kell, hogy szükség van több osztály versenyeztetésére egy hétvégén, ahhoz, hogy a nézők ill. a szponzorok, a média megfelelően ki legyen szolgálva. Nagyon nagy dolognak tartjuk, hogy idén újra visszatért a Miskolc Rallye a körforgásba, ill. hogy a Bükkbe vissza tudtak térni a gyorsasági szakaszok és annak is örülünk, hogy a nézők kulturáltan szurkolták végig az egész hétvégét.

- Van valami, amit máshogy kellene a folytatásban már idén is csinálni, vagy bármilyen tapasztalat adódik, azt már csak a következő évi RVSZ-be iktatva a 2014-es szezontól lehet módosítani?

- A tapasztalatokat folyamatosan építjük bele a működésbe. A szabályokat, azt gondolom, idén nem kell változtatni RVSZ szinten, de nyilván a jövő évi szabály alkotásnál majd figyelembe kell venni az idei évi tapasztalatokat.

Ági

2013. május 17.

>>>>>>>> Az új RSB vezető az első futam után

...Legfrissebb hírek
A miskolci csata videója

A videó Full HD 1080p felbontással...

Eger Rally 2015 HD mozi

A videó Full HD 1080p felbontással...

A Mokka „új ruhája” és egyéb újdonságok Szalayék háza tájáról

Szalay Balázs és Bunkoczi László kedden...

Back to Dakar

Ezzel a szlogennel tartotta tegnap sajtótájékoztatóját...

Több szerencse kell

- Túl egy befejezett versenyen, ami...

Továbbra is a bajnoki cím a cél

- Veszprém Rally nem jól indult...


© 1997-2014 rally.hu. Minden jog fenntartva.
A weboldal tartalmának másodközlése, felhasználása csak a jogtulajdonos engedélyével lehetséges.
Webstar Csoport Versenynaptár Fórum Chat Linkek