2019. oktober 19.
Az éllovasokkal beszélgettem

A szezon eddigi, aszfalt versenyein rendre sikerrel vettétek az akadályokat. Hogy érzed, a murva hogy fekszik majd az autónak, Neked?

Szerintem jobban fog menni, mint az aszfalt, bár ezt egyelőre most még csak gondolom. Korábban a Mitsubishivel elég jól szerepeltünk a murván, a Xsara WRC pedig nyilván jobb technika. A tapasztalat azonban ezt a gondolatot majd leghamarabb a csütörtöki teszten támaszthatja alá. Utána pedig nyilván az előttünk álló hétvége.

Mi várható itt az eredményt illetően?

Szoros versenyt várok, de remélem, hogy ismét tudjuk hozni az eddigi jó eredményünket. A gyorsaságikat nézve lesz egy új rész, de alapvetően jól ismerjük a pályákat. Veszprémben azonban nem lehet semmit előre kijelenteni. Sok a jó autó, a jó páros, de legalább ennyi múlik azon, hogy ne kapjunk defektet, vagy ne sújtson minket technikai hiba a hétvége során.

Tetemes az előny. Mindenképpen végig futjátok az összes ORB futamot, vagy gondolkodtok abban, hogy ha elég a pont, előbb kiszálltok?

Erre a kérdésre akkor érdemes visszatérni, ha időszerű lesz. Most még nem tartunk ott. Sokféle tervünk van, de elsődleges a magyar bajnokság. Ami tény: két verseny után vezetjük az éves összetettet, de messze még a vége. Egyébként is imádunk versenyezni, nagyon összebarátkoztunk a Citroen Xsara WRC-vel, minden pillanatát élvezzük ennek az esztendőnek.

Esetleg valami külföldi megmérettetés van tervben az idén?

Egyelőre nem gondolkodunk ebben, pontosan az előbbiek miatt. A prioritást a magyar bajnokság élvezi, szeretnénk ismét bajnokok lenni. Természetesen több forgatókönyv is van a fejünkben, de fölösleges előre gondolkodni. Most az a legfontosabb, hogy Veszprémben a lehető legtöbbet hozzuk ki magunkból.

Ági

2013. július 10.

>>>>>>>> Kazárék otthon is győztek

...Legfrissebb hírek
A miskolci csata videója

A videó Full HD 1080p felbontással...

Eger Rally 2015 HD mozi

A videó Full HD 1080p felbontással...

A Mokka „új ruhája” és egyéb újdonságok Szalayék háza tájáról

Szalay Balázs és Bunkoczi László kedden...

Back to Dakar

Ezzel a szlogennel tartotta tegnap sajtótájékoztatóját...

Több szerencse kell

- Túl egy befejezett versenyen, ami...

Továbbra is a bajnoki cím a cél

- Veszprém Rally nem jól indult...


© 1997-2014 rally.hu. Minden jog fenntartva.
A weboldal tartalmának másodközlése, felhasználása csak a jogtulajdonos engedélyével lehetséges.
Webstar Csoport Versenynaptár Fórum Chat Linkek